FAQ - Vanliga frågor

- Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna gällande möbelmontering och våra andra tjänster.

Vilket företag är det som äger och driver MöbelMontering.se?
MöbelMontering.se är en verksamhet inom AllForSale Sverige AB. Ett expansivt företag inom möbelbranschen som bland annat handlar med begagnade kontorsmöbler och designmöbler inom Sverige och hela Europa. Mer information hittar du på AllForSale.se & Interior.se
 
 

Vilken typ av uppdrag tar ni er an?
Vi monterar all beställd kontorsinredning och heminredning åt företag och privatpersoner som är lösa föremål, ej i vägg eller tak. Det kan röra sig om 500 skrivbord eller ställbara sängar. Vi utmanar gärna oss själva! Notera att om det är lite utrymme vid en montering så kan vi komma behöva frakta bort ev. skrivbord eller liknande för montering. Vid fabrikationsfel så kan detta ev. åtgärdas efter överenskommelse. Vi kan även ibland behöva lämna uppdraget för andra bokade monteringar för att sedan komma åter (Meddela gärna om detta inte är något som kan ske)
 

 
Privatperson eller företag?

Vi jobbar med både företag och privatpersoner även om vi främst jobbar mot företag inom Stockhom som behöver våra tjänster. 
 
 

Vi är tillverkare eller återförsäljare av möbler och behöver hjälp med montering?
Givetvis tar vi hand om inbärning och montering av möbler som ni har sålt till er kund. Vi kan även ta oss an att demontera kundens befintliga möbler för att sedan montera hens nya möbler. På så sätt kan ni enkelt erbjuda en helhetstjänst där kunden inte behöver göra något, vi tar hand om allt!
 
 

Tar ni även hand om skräp och emballage?
Självklart plockar vi med oss skärp och emballage efter att vi monterat en produkt. Vi har även med oss dammsugare och städprodukter för att få bort exempelvis spånn från golvet efter att vi monterat.
 
 

Tar ni även med er våra gamla möbler?
Vi vill vara och är en del av ett, i vår mening, naturligt kretslopp där vi demonterar och tar hand om bortforslingen av era befintliga möbler. En del möbler skänker vi vill organisationer, föreningar eller nystartade företag där de väldigt ofta är guld värda. Andra möbler demonteras till "molekyler", miljösorteras och återvinns sedan. Vi anpassar alltid vår bil efter varje uppdrag för att maximera ytan.
 
 

Vad ingår i priset?
När du bokar montering av exempelvis 10st höj- & sänkbara skrivbord så ingår det givetvis montering av detta men
i priset så ingår det inte omflytt av möbler för att få plats med nya, upphängning av kablar, montering av kabeluppsamlare och dylikt. Detta är för att vi ska kunna hålla ett så lågt pris som möjligt när det gäller själva möbelmonteringen av just din bokade vara.

Vi har möbler som måste flyttas om och bäras ned i källaren innan montering kan ske?

Önskas omflytt av möbler och annat runt omkring själva montering så tar vi oss givetvis även an uppdrag per timme. Våra timpriser börjar på 350:- ex. moms per timme och per person som utför uppdrag. Första samt sista timmen är 490:- ex. moms per man.

Exempel på ett uppdrag som är offererat 5 timmar:
Första timmen (Starttid per dag) 
= 490:- ex. moms per man
Andra till fjärde timmen 
= 350:- ex. moms per man & per timme
Sista timmen/sluttid per dag (Ex. körning till återvinningsstation) 
= 490:- ex. moms per man


Har du fått ett annat pris från en annan möbelmontör? Kontakta oss här så kan vi eventuellt matcha det priset!

Bokning & betalning
Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 18% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning med eller utan kännedomskopia sker och uppdraget sker endast till företagets adress eller annan enligt överenskommelse. Vid val av faktura per post som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 50 kr inkl moms (Per post måste meddelas då vi normalt använder oss av E-faktura)

BOKA IN DIN MÖBELMONTERING IDAG!